20 Feb

Ruthie Davis Collection poznata je po štiklama živopisnih oblika i boja, visokih potpetica i beskompromisne kvalitete. Svaku cipelu Ruthie sama ručno skicira, a uz vjerne obožavatelje, koji uključuju Beyonce, Jennifer Lopez, Lady Gagu i Fergie, jasno je da su štikle Ruthie Davis za žene s jakim osjećajem za stil.

Brend je prisutan u najboljim trgovačkim kućama na svijetu – Neiman Marcus, Bloomingdale-a, Harvey Nichols i Luisa Via Romi, koji se nalaze u 30 različitih zemalja diljem svijeta. Cijene se kreću u rasponu od $400 za jednostavnije modele do $1.800 za luksuzne štikle ukrašene Swarovski kristalima.

Ako ste jedna od onih cura koja misli da cipele i torba uvijek moraju biti u kompletu, onda će vas razveseliti činjenica da Ruthie Davis Collection predstavlja i kolekciju šarenih torbica.

Ako ste spremne riješiti se svog predvidljivog stila, izaberite neke od šarenih i veselih modela iz ove stvarno posebne kolekcije. Vjerujemo da će zauzeti jedno od najposebnijih mjesta u vašem ormaru.

Novi trend - šarene štikle (1)Novi trend - šarene štikle (2)Novi trend - šarene štikle (3)Novi trend - šarene štikle (4)Novi trend - šarene štikle (5)Novi trend - šarene štikle (6)Novi trend - šarene štikle (7)