19 Feb

Gležnjače modne kuće Jeffrey Campbell pod nazivom “Lita” proglašene su cipelama godine. Neki ih nazivaju i “najsavršenijim cipelama na planeti”. Što vi mislite? Sviđaju vam se ili ne?

Nakon što su izašle na modno tržište, brzinom munje su osvojile svijet – posebice ih vole sve modno osvještene djevojke i modne blogerice kojima su must have komad ove sezone. Modne blogerice su ih stavljale na svoju wish listu i sanjarila o njima, većina ih je i kupila te su ih ponosno pokazivale u svojim postovima, svaka na svoj način ih je uklopila u svoj stil. Sve su oduševljene njima i istaknule su da su jako udobne (iako ne izgledaju tako).

Potpetica je drvena i visine je 13 cm, dok je naprijed platforma skrivena i iznosi 5 cm. Gležnjače Lita dolaze u različitim kombinacijama boja i materijala pa će svatko pronaći nešto za sebe. Materijali koji su korišteni: tkanina, antilop koža, baršun, teleća koža, sintetika te različite vrste kože.

Hoće li se ove gležnjače naći i u vašem ormaru? Ako je odgovor da, brzo klik na link i razveselite se super poklonom. :)

GDJE KUPITI

Online: Amazon
Offline: Prodajete ih, ili znate gdje ih naći? Javite nam!

Jeffrey Campbell Lita gležnjače (1)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (2)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (3)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (4)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (5)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (6)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (7)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (8)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (9)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (10)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (11)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (12)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (13)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (14)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (15)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (16)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (17)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (18)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (19)Jeffrey Campbell Lita gležnjače (20)