17 Feb

Njemački dizajner s pariškom adresom, Burak Uyan, dizajnira cipele prvenstveno za mlade žene koje trebaju funkcionalnu, ali elegantnu cipelu koja će im služiti cijeli dan. I sam je istaknuo da nije veliki pobornik glamura, ali da ne bježi od njega. Njegove cipele nisu prvenstveno glamurozne, već funkcionalne.

Brend Burak Uyan nastao je prije dvije godine u Parizu kada su višegodišnji poslovni suradnici Srđan Prodanović i Burak Uyan odlučili započeti vlastiti brend superluksuznih cipela i accessoiresa. U tako kratkom vremenu osvojili su srca modno osvještenih pripadnica ljepšeg spola diljem svijeta. Među njima našla se i Marija Obrvan,vlasnica dizajnerskog koncept dućana Maria. Oduševljena njegovim dizajnom i elegantnim štiklama, angažirala ga je da osmisli ekskluzivnu kolekciju za njen hrvatski concept store. Iz te poslovne suradnje nastale su dvije kolekcije, debitantska iz prošle godine i ekskluzivnija kolekcija “Burak Uyan pour Maria”, specijalno dizajnirana za klijentice Maria concept store.

Kolekcija za proljeće/ljeto za 2012. godinu odiše funkcionalnošću i elegancijom. Štikle imaju statement potpeticu, kombinacija su različitih boja i uzoraka, prevladavaju žarke boje, ali mogu se naći i klasični modeli.

Ove seksi i elegantne štikle vole brojne poznate osobe, kao što su Cameron Diaz, Kyle Minogue, Natalia Vodianova, Giovanna Bataglia…

Burak Uyan kolekcija za proljeće/ljeto 2012 (1)Burak Uyan kolekcija za proljeće/ljeto 2012 (2)Burak Uyan kolekcija za proljeće/ljeto 2012 (3)Burak Uyan kolekcija za proljeće/ljeto 2012 (4)Burak Uyan kolekcija za proljeće/ljeto 2012 (5)Burak Uyan kolekcija za proljeće/ljeto 2012 (6)Burak Uyan kolekcija za proljeće/ljeto 2012 (7)Burak Uyan kolekcija za proljeće/ljeto 2012 (8)Burak Uyan kolekcija za proljeće/ljeto 2012 (9)Burak Uyan kolekcija za proljeće/ljeto 2012 (10)Burak Uyan kolekcija za proljeće/ljeto 2012 (11)